As-objecten

Soms wil je een klein beetje as bewaren maar heb je niets met urnen. Dan is het mogelijk om de as in een object te laten verwerken.  Laat de as in dat geval op een bijzondere manier verwerken in porselein, epoxy of een kunstwerk.  Alleen jij weet dit, behoudt het en geeft het een tweede functie. Onopvallend, persoonlijk en sereen.

As in epoxy verwerkt

Gietkunst by Mariek

Epoxy

Een mooi persoonlijk aandenken, zichtbaar tastbaar en persoonlijk. Dat is wat as in epoxy is. Ook erg leuk en mooi om te combineren met de rouwbloemen, een sieraad of ander waardevol aandenken.

Lees hier meer over Gietkunst by Mariek

Subtiel en zichtbaar voor iedereen en toch voor jou alleen…

As in keramiek verwerkt

Blooming ashes

Interieur-sieraden

Wist je dat het mogelijk is om een kleine hoeveelheid as door keramiek te laten mengen tot een heus gedenkobject. Of zoals de maakster Daphne het noemt “interieur-sieraad”. Alle objecten die ze maakt zijn uniek en persoonlijk. De as kan zowel door het porselein of het glazuur worden gemengd. Er is dus een keuze voor een as-glazuur of as door het porselein verwerkt. 

As – kunstwerken

Een kunstobject of portret voor aan de wand maar dan met de verwerking van de as van een overleden persoon of geliefd dier. Het kan en is prachtig, persoonlijk en uniek.

Bella Memento

Een as-portret

Marieke maakt de meeste prachtige portretten van je overleden dierbaren en dieren. Ze maakt de portretten extra bijzonder door de toevoeging van de as van persoon die je mist wat het as-portret extra bijzonder en persoonlijk maakt. Een as-portret is een blijvende herinnering voor altijd zowel in beeld als, in urn-vorm. 

Lees hier meer over Bella Memento

Jan Fleer

Een kunstobject voor het bewaren van de as

Jan maakt urnen die er niet uit zien als een urn. Het zijn eerder in het oog springende kunstobjecten waarin ruimte is voor het bewaren van de as van een overleden dierbare. Met de hand gemaakt in elke denkbare kleur en velen toepassingen. Altijd een uniek exemplaar.