Condole profiel

Gebruikersprofiel

Door het toevoegen van uw profielfoto is het voor de nabestaanden in één opslag duidelijk van wie het bericht afkomstig is. U hoeft niet bang te zijn dat uw foto en gegevens openbaar zijn. Het is uitsluitend zichtbaar voor u en de naasten van de overledene.

Condole app op telefoon weergegeven
Condole Condoleanceboek

Condoleance – gedenkomgeving

Het boekje is de digitale gedenkomgeving en troostplaats waar alle herinneringen aan de overledene worden gedeeld en bewaard.

Maar het is ook de plek waar troost vanuit de directe omgeving kan worden aangeboden.

Met één druk op de knop geeft u aan ervoor open te staan om eens voor de nabestaande te willen koken bijvoorbeeld.  Zo draagt u bij aan het rouwproces van de familie. Gewoonweg door er voor elkaar te zijn. 

Condole profiel

Meldingen

Condole werkt met meldingen. Meldingen die op verschillende momenten worden getoond.  Voordeel van de meldingen is dat nabestaanden op deze manier ondersteuning vanuit hun directe omgeving kunnen verkrijgen.  Op deze manier zal er geen belangrijke dag voorbij gaan zonder dat erbij stil te staan.

Ook is dit de plek waar men kan zien wanneer iemand een nieuw (condoleance) bericht heeft geplaatst of wanneer er op een bericht is gereageerd. Wanneer er geen meldingen zijn, heeft u de berichten al gelezen of heeft u geen nieuwe berichten ontvangen. Wanneer er geen  nieuwe berichten zijn,  ziet u hier wisselende quotes met woorden vol troost.   

Condole app op telefoon weergegeven
Condole app op telefoon weergegeven
Condole profiel

Ondersteuning

Condole biedt meer dan een online condoleanceregister. Condole zorgt voor verbinding bij verlies. Direct na overlijden maar juist ook in de periode dat de aandacht wat meer wegvalt.

Condole biedt tips en informatie bij verlies, boekentips over rouw(verwerking), troostende gedichten en een agenda vol (lotgenoten) bijeenkomsten voor mensen in rouw.  Ondersteuning vanuit de directe kring van familie, vrienden en kennissen maar ook vanuit rouwbegeleiders en stichtingen.

Professionele ondersteuning 

Troost mag ook uit de professionele hoek komen en dus toont de app ook stichtingen en rouwspecialisten. Voer uw postcode in en vind een gecertificeerde rouwbegeleider in uw regio.

Voor wie deze stap net iets te groot is, of wie wil weten hoe ze een naaste kunnen steunen, toont de app vrijblijvende tips en informatie bij verlies, troost gedichten en een agenda vol (lotgenoten) bijeenkomsten.  

Condole app op telefoon weergegeven
Condole Condoleanceboek
Condole profiel

Informatiepunt

Wij zijn er voor u bij vragen.  Het informatiepunt is er daarom op gericht om u inhoudelijk meer informatie te geven en is tevens de plek waarin u uw vragen rechtstreeks vanuit de app aan ons kunt stellen.

Condole profiel

Troostgeschenken

Met Condole Troost bieden wij nabestaanden troost en aandacht op moeilijke dagen, een glimlach op de betere dagen en ondersteuning bij het verwerken van het verlies.   

Iedereen vind het fijn om zo nu en dan aandacht te krijgen, maar een kaart op de verjaardag van je overleden man geeft troost, een boek over rouwverwerking geeft ondersteuning en een koesterhouder met een mooie foto van een overleden dochter of kleinzoon is pure liefde. 

Benieuwd naar onze troostgeschenken? Of wilt u als uitvaartondernemer gebruik maken van onze troostgeschenken cadeaubonnen? Kijk dan hier.

 

Condole app op telefoon weergegeven

Maak uw herinneringen tastbaar!

Wij begrijpen het dat u de herinneringen aan uw dierbaren ook in een tastbare vorm wenst te behouden.  Daarom bieden wij u de mogelijkheid om al uw herinneringen gratis als PDF te downloaden.

Liever een mooi boek vol herinneringen? Dat kan! Kies in dat geval voor onze koester gedenkservice.  En laat alle lieve en mooie berichten die u gedurende het eerste jaar na overlijden ontvangt, in een mooi gedenkboek bundelen. (Binnenkort mogelijk).