Gedenksieraden met een verhaal

Gedenksieraden zijn er in allerlei vormen, materialen en soorten. Onderstaand laten we je graag kennismaken met een aantal bijzondere sieraden. Gedenksieraden waarin de rouwbloemen zijn verwerkt, gedenksieraden om te delen, vulbare assieraden en sieraden waar je een haarlokje of stukje kleding in kunt verwerken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Laat je inspireren en kijk of je je eigen sieraden een tweede leven wilt geven of kiest voor een nieuw ontwerp met oude herinneringen.

Meadow glow – bloemsieraden

Elke Baillieu zorgt ervoor dat je de rouwbloemen van je overleden dierbare altijd dichtbij kunt blijven koesteren door ze in prachtige sieraden te verwerken. De sieraden zijn ook te vullen met een lokje haar of gedeelte van de as. Zo draag je een subtiel en persoonlijk bij je.

Lees hier meer over Meadow Glow

Memari

Het unieke van deze sieraden is dat het sieraden zijn om te delen.  Draag het sieraad bij leven en laat je nabestaanden na het overlijden een deel afbreken om bij zich te houden óf koop het sieraad na overlijden, doe hem om bij de overledene, breek een stukje af om bij je te houden. Zo blijf je tot in de eeuwigheid tot elkaar verbonden via het sieraad.

Lees hier meer over Memari

Memorium

Sunny Raman maakt rouwjuwelen van persoonlijke waarde en betekenis. Ze verwerkt je as, een haarlokje of bloem door het te verwerken met een UV stabiele epoxyhars. De sieraden zijn tijdloos en voor elke gelegeenheid te dragen.

Lees hier meer over Memorium

Hart van hout

Deze prachtige houten as-hangertjes worden gemaakt van diverse soorten massief hout. Arnaldo werkt ze met liefde en aandacht af waardoor ze ook heel zacht en aaibaar aan zullen voelen. 

Vingerafdruk sieraden

Hoe bijzonder en uniek is dit, de afdruk van je overleden dierbare aan je wandelschoen. Subtiel en van zoveel waarde. Zeker tijdens bijzondere wandelingen als het beklimmen van de Alpe d’HuZes na verlies van een dierbare aan kanker bijvoorbeeld. 

Lees hier meer over Fotograveringen