Knuffelurntjes

Misschien heb je niets met urnen, misschien zijn jullie van plan om de as te verstrooien of verdelen. Maar het is mogelijk dat jullie een klein deel van de as behouden. Dan kun je ervoor kiezen om de as in een knuffelurn of knuffelkei te bewaren. Dit zijn mini urnen waar je een symbolische hoeveelheid as in kunt bewaren of bijvoorbeeld de as van een overleden baby.

Koestersteen

Natuurlijke knuffelkeitjes

Bewaar as of een herinnering aan je dierbare in een natuurlijke Koester mini urn van Jacomijn van der Donk. Gemaakt van natuurlijke keien en fraai vormgegeven met mooie (gouden) details. 

De Koesterkamer

Voelvormen voor blijvende verbinding

Een voelvorm kun je zien als tastbaar object of mini urn.  De knuffelurnen liggen prettig in de hand en de ‘soft touch’ coating nodigt je uit om de urn aan te (blijven) raken. De vorm is hol en bevat een klein vulgaatje voor de as van jouw overleden dierbare. Je kunt hem altijd en overal bij je dragen.

Hart van hout

Houten hart-urnen

Arnaldo maakt houten mini hart urnen. Aaibaar, warm, natuurlijk en uniek. Liefdevol in detail afgewerkt. Heel mooi voor overleden baby’s maar ook gewoon voor iedere andere overleden dierbare natuurlijk.