In deze zware periode van verlies willen we je om te beginnen laten weten dat je er niet alleen voor staat. Wij zijn hier voor jou, niet alleen nu, maar ook in de komende maanden en zolang jij behoefte hebt aan steun.

In samenwerking met Nunazorg, een toegewijde organisatie met meer dan 13 jaar ervaring in het bieden van ondersteuning bij verlies, willen we je helpen de weg te vinden door deze moeilijke tijd. Samen bieden we niet alleen een luisterend oor, maar streven we er ook naar te begrijpen welke specifieke uitdagingen en vragen er voor jou en je gezin spelen.

We kijken naar alle aspecten die bij een overlijden komen kijken. Samen zoeken we naar oplossingen op maat en houden we contact zolang als jij dat wenst. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden.

Om je nu zo goed mogelijk te ondersteunen, nodigen we je uit om onderstaand formulier in te vullen. We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen voor een afspraak, zodat we samen kunnen bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Met oprechte steun,

Het nazorgteam