Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve workshop – Ik droom je terug bij mij

17 september @ 13:00 - 17:00

€65

Als je vroegtijdig je kind verliest, tijdens de zwangerschap, bevalling of kort na de geboorte, verlies je niet alleen je kind maar ook de dromen die je had voor jezelf als ouder. Deze dag staat in teken van jouw overleden kind. Waarin je jouw (verloren) dromen en verlangen zichtbaar kunt maken. We werken met natuurlijke materialen , waar jij een eigen symboliek aan kunt geven. Indien je geen woorden kunt geven aan je gevoel, kunnen handen helpend zijn om je binnenwereld op een andere manier naar buiten te brengen.

Voor wie?
Deze workshop is voor ouders die tijdens de zwangerschap, bevalling of kort na de geboorte één of meerdere kinderen verloren hebben. Wil je graag mee doen maar ben je niet zo creatief, voel geen belemmering. In deze workshop gaat het vooral om het symbolisch proces en niet alleen om het resultaat.

Deze dag staat in teken van jouw overleden kind. Waarin je jouw (verloren) dromen en verlangen zichtbaar kan maken. We werken met natuurlijke materialen (zoals katoen, wol, edelstenen veertjes) waar jij een eigen symboliek aan kunt geven. Mocht je thuis mooie materialen hebben die bij jouw kind horen en je graag verwerkt in je dromenvanger, neem deze vooral mee. Tijdens deze workshop is er aandacht voor jouw verliesverhaal. Hier mag je over delen in een veilige bedding van lotgenoten. In rust en met volle aandacht ontwerp en maak jij je unieke dromenvanger.

De prijs is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers (vegan). De workshop gaat door bij min. 2 personen en is er plek voor max. 4 personen.

Doelgroep: Ouders van een overleden kindje
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Ja, dat kan door te mailen naar info@liefjerouw.nl
Deadline aanmelding: Tot het vol zit of twee dagen van te voren.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€65
Evenement Categorie:
Site:
https://www.liefjerouw.nl/dromenvanger/

Organisator

Lief je rouw | Renie de Bie