Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tekenworkshop – Maak je eigen zilveren randje

29 januari @ 13:00 - 16:00

€80

Soms bestaan er geen woorden voor wat jij voelt. Het maken van een tekening of een simpele collage met een foto van je dierbare, of alleen het gebruik van kleur verrijkt je tekst en vult aan wat niet in woorden te vangen is. Deze workshop sluit aan op de schrijfworkshop van de week ervoor en kan alleen in combinatie worden gevolgd. Je hoeft geen ervaring te hebben, ieder werkt naar eigen vermogen.

Ik heb zelf veel baat gehad bij het vastleggen in woord en beeld van de verliezen die ik heb meegemaakt. Het opschrijven van gevoelens, gedachten en herinneringen aan mijn overleden dierbaren heeft me geholpen het verlies draaglijk te maken en het verdriet te verweven in mijn leven na hun dood. Dat gun ik jou ook, en daar zou ik je graag bij willen helpen.

Op twee zaterdagmiddagen gaan we in een klein groepje aan de slag in mijn zolderatelier in Almere. Je hoeft geen ervaring met schrijven of tekenen te hebben om hiervan een voor jou waardevol geheel te maken. Aan het eind heb je niet alleen een mooi resultaat, maar ook genoeg handvatten om thuis verder te kunnen.

Schrijfworkshop:  zaterdag 22 januari 2022 van 13.00 tot 16.00 uur
Tekenworkshop:  zaterdag 29 januari 2022 van 13.00 tot 16.00 uur

De prijs voor twee workshops is € 80,-, het is niet mogelijk de workshops los te volgen. De tarieven zijn inclusief BTW, koffie, thee, zelfgebakken Zweedse koekjes , een Het Zilveren Randje-schrijfblokje, een klein art journal en een pen van mijn favoriete merk.

Doelgroep: Iedereen die een betekenisvol verlies heeft meegemaakt
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf inschrijven: Ja, en dat kan hier
Deadline inschrijven: 20 januari 2022

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
https://www. hetzilverenrandje.nl

Organisatoren

Het zilveren randje
Gabrielle Hagedorn

Locatie

Het zilveren randje
Bosgouw 3
Almere, Flevoland 1352GA Nederland
+ Google Maps