Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gedenkbijeenkomst – Wie mis jij

2 november @ 12:00 - 17:00

Gratis

Er zijn veel kinderen die iemand missen. Misschien mis jij ook wel een belangrijk iemand. Papa of mama, een broer of zus, opa of oma, een vriend(in), een huisdier, of iemand anders. Soms is het moeilijk om uit te leggen hoeveel je degene mist en wat je vooral zo mist. We nodigen je uit om hier iets over te maken. Schrijf een verhaaltje, gedicht of maak een tekening over wie je mist.

Op 2 november krijgen alle inzendingen een plaats rondom de grote vijver in het Vondelpark. Zo kun je zien dat meer kinderen iemand missen en het fijn kan zijn dat te delen. Op 2 november vindt ook Allerzielen in het Vondelpark plaats. Iedereen is welkom om een bootje met licht op de vijver te zetten, voor dierbaren die gemist worden. Bezoekers kunnen de inzendingen van ‘ Wie mis jij?’ dan bekijken.

Meedoen:
Je kunt meedoen aan ‘ Wie mis jij?’ door iets op te schrijven of te tekenen (of allebei) over wie je mist. Helemaal in je eigen woorden, op jouw manier en hoe jij het goed vindt. Een verhaaltje, een paar zinnen, een gedicht, wat jij het beste vindt passen. Soms kan een tekening ook goed laten zien wat missen voor jou betekent. Mis je die persoon, of wat jullie samen deden, of dat degene er gewoon is. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Meedoen is eenvoudig: neem een vel wit papier en schrijf of teken jouw verhaal op. En stuur dit naar me op (zie praktische informatie voor het adres).

Praktische informatie:
We zijn benieuwd naar jouw verhaal, succes met het opschrijven/tekenen!

  • Neem 1 wit A4 papier en schrijf of teken op 1 kant van het papier. Wil je ook je naam en leeftijd erbij zetten? En op de achterkant een emailadres of telefoonnummer.
  • Doe je papier in een envelop en stuur je gedicht, verhaal of tekening op naar; Wie mis jij, Zwaluwstraat 24, 1171SP Badhoevedorp. Voor 10 oktober!
  • Als je je inzending graag terug wilt hebben, schrijf dan ook je adres op de achterkant zodat ik het aan je kan opsturen.
  • Wil je er graag nog iets meer bij vertellen, schrijf het dan gerust op

Op 2 november 2022 zijn de inzendingen te bekijken rondom de grote vijver in het Vondelpark, tussen 12:00 en 17:00. Op 2 november vanaf 18:30 ben je ook welkom om een bootje met lichtje op de vijver te zetten voor degene die je mist, tijdens allerzielen in het Vondelpark.

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.wiemisjij.nl/praktische-informatie

Organisator

Machteld van Barchjansen

Locatie

Vondelpark
Amsterdam, + Google Maps