Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond – Ameline & Wendy op (rouw)tour

19 mei @ 20:00 - 22:00

€13,50

De één maakte een voorstelling en muziek; de ander schreef een boek, maar allebei met dezelfde missie: rouw beter bespreekbaar maken. Waarom? Nou, beiden stonden te vroeg boven de kist van hun ouder(s). In deze avond neemt dit koppel je mee door de rollercoaster aan gebeurtenissen waar je als nabestaande of omstander mee te maken krijgt.

Jong, oud, nabestaande of omstander, iedereen is van harte uitgenodigd voor deze toegankelijke avond. Een avond met verhalen, live muziek, zo’n heerlijke plakje cake en een goed gesprek over een thema waar we allemaal een keer mee te maken krijgen.

Over Ameline Ansu
Socioloog en dagvoorzitter Ameline Ansu (1987) schreef het boek ‘Van harte gecondoleerd’. Het boek over rouw voor jongvolwassenen; zonder zwart randje. Het is haar missie om rouw beter bespreekbaar te maken, want het mag allemaal wel een tandje luchtiger. De aanleiding: de dood van haar beide ouders. Ameline werkt aan een podcast en staat sinds 2022 samen met Wendy op het podium.

Over Wendy Hoogendijk
Wendy Hoogendijk (1987) is theatermaker, presentatrice en zangeres. Met haar solovoorstelling ‘Radiostilte’ toerde ze de afgelopen jaren door het land. Een voorstelling over rouw en liefde. Nu komt Wendy met een vervolg hierop en haar nieuwe muziek. Daarnaast is ze werkzaam als zingende dagvoorzitter, regisseert ze voorstellingen met kwetsbare doelgroepen en presenteert ze bij Rijnmond.

Doelgroep: Jong, oud, nabestaande of omstander, iedereen is van harte uitgenodigd voor deze toegankelijke avond.
Geschikt voor kinderen: Ja
Vooraf aanmelding: Ja dat kan hier
Deadline aanmelden: Tot de kaartjes zijn uitverkocht

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€13,50
Evenement Categorieën:
,
https://www.studiodebakkerij.nl/productie/ameline-wendy-op-rouwtour/

Organisatoren

Studio de Bakkerij
Ameline Ansu
Wendy Hoogendijk

Locatie

Studio de Bakkerij
Bergweg 283
Rotterdam, Zuid-Holland 3037 EM Nederland
+ Google Maps