Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing + muzikale herdenking

16 oktober @ 15:30 - 18:00

€15

Als verlies je raakt – gezamenlijk programma van Manu Keirse en Panta Rhei Vocaal.

Panta Rhei Vocaal is gewend om elk jaar een Allerzielenviering te organiseren. Dit jaar hebben we besloten om dit te combineren met de uitgestelde lezing van Manu Keirse.

Manu Keirse is klinisch psycholoog en hoogleraar aan de universiteit van Leuven (België). Hij is zeer deskundig op het gebied van verlies en rouw en heeft vele boeken op zijn naam staan, zoals o.a. ”Helpen bij verlies en verdriet”. In zijn boeken schrijft hij in begrijpelijke taal over verlies, rouw en overleven.

Zelf zegt hij : “Rouw verwerk je niet, je overleeft het. Rouwende mensen krijgen zo vaak te horen: ‘Heb je het nu nog niet verwerkt?’ Maar hoe moet dat dan? Men verwacht dat het je niet meer bezighoudt, dat je er niet meer aan denkt. Het woord ‘verwerken’ impliceert dat iets voorbij is.”

Hij is een bevlogen man en een verhalenverteller pur sang. Met zijn verhalen uit de praktijk en zijn Vlaamse tongval trekt hij volle zalen. Zijn betrokkenheid bij mensen die met verlies te maken hebben is hartverwarmend.

Manu Keirse en Panta Rhei Vocaal gaan hun krachten bundelen. Manu Keirse vertelt zijn bijzondere verhalen over rouwen en wij zingen onze muziek, uiteraard geïnspireerd en afgestemd op elkaar.

Wij kijken er naar uit om met elkaar een mooie middag te beleven!

Doelgroep: Voor iedereen die te maken krijgt met verlies
Vooraf aanmelden: Ja, dat kan hier
Deadline aanmelding: 14 oktober 2022

Gegevens

Datum:
16 oktober
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://pantarheivocaal.nl/

Organisatoren

Panta Rhei
Manu Keirse

Locatie

Nieuwe Kerk
Rosendaalseweg 505
Arnhem, Gelderland 6824 KL Nederland
+ Google Maps