Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing – Rouw is de achterkant van liefde

18 mei @ 19:30 - 21:30

Gratis

Op woensdagavond 18 mei 2022 organiseren Vredehof / Roelofs Uitvaartverzorging in samenwerking met Herman Bakker Uitvaartzorg de lezing ‘Rouw is de achterkant van liefde’

“Ieder mens rouwt anders en ieder verlies kent zijn eigen verdriet”. Deze lezing gaat over verlies en rouw. Wat is een rouwproces, wat kan in zo’n proces allemaal een rol spelen en wat kan de draagwijdte van rouw zijn in het leven van mensen? Ook jaren later? Hoe kun je jezelf en een ander tot troost zijn? Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden neemt Henriette Doosje (oprichter van Buro Nazorg en expert op het gebied van rouwbegeleiding), de toehoorders mee in het “Land van Rouw”. Ze geeft tips om jezelf en een ander beter te leren begrijpen in een rouwproces.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Deventer.  Aanvang lezing om 19.45 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Na de lezing, rond 20.45 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Doelgroep: Iedereen die een dierbare is verloren
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Ja, dat kan door te mailen naar info@vredehof.nl  of naar info@hermanbakker.nl o.v.v. naam en aantal personen.
Deadline aanmelding: Die is er niet. Let wel er is een beperkt aantal plaatsen in het uitvaartcentrum dus vol is vol.

Gegevens

Datum:
18 mei
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
https://vredehof.nl/nieuws/lezingen-in-enschede-en-deventer/

Organisatoren

Vredehof
Herman Bakker Uitvaartzorg

Locatie

Uitvaartcentrum Deventer
Diepenveenseweg 76
Deventer, Overijssel 7413 AS Nederland
+ Google Maps