Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing – Manu Keirse “Rouw overleven”

28 oktober @ 19:00 - 21:00

Dhr. Manu Keirse is een Vlaams klinisch psycholoog in de medico-sociale wetenschappen. Hij was onder andere directeur van de medische patiëntenbegeleiding aan de Universitaire ziekenhuizen in Leuven en geeft les aan de faculteit geneeskunde te Leuven en aan de Benelux Universiteit te Eindhoven. Door zijn doctoraat-studie werd hij expert in patiëntenbegeleiding, rouwverwerking en palliatieve zorg.

Keirse schreef zijn eerste boek over rouwverwerking Helpen bij verlies en verdriet zo’n twintig jaar geleden. De verandering zit in het loslaten van het idee dat verdriet kan worden verwerkt. “Want hoe kun je nu een groot verlies accepteren? Dat kan niet. Als je je kind verliest, kom je daar niet overheen. Je leert met het verlies te leven, maar dat is iets anders dan verwerken of aanvaarden”, stelt Keirse.

Ondanks groot verdriet gelooft Manu nog wel in het gelukkig zijn, na verlies. “Ooit zullen de herinneringen aan het leven van je geliefde het moment van sterven en verdriet overstijgen.

Op donderdag 28 oktober is hij bij ons te gast op Schoorsveld en geeft hij om 19.00 uur de bijeenkomst “Rouw overleven”. Wij werken tijdens deze activiteit met een coronatoegangsbewijs.

Doelgroep: Voor iedereen die meer wil weten over rouw en rouw overleven.
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Ja en dat kan hier of telefonisch via 040-3032300

Gegevens

Datum:
28 oktober
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
https://www.natuurbegravennederland.nl/activiteit/lezing-van-manu-keirse/

Organisator

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
E-mail:
contact@schoorsveld.nl

Locatie

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Somerenseweg 116
Heeze, Noord-Brabant 5591 TN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
040 303 23 00