Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing – Weer thuiskomen in jezelf na verlies van je dierbare

11 mei @ 09:45 - 11:45

Gratis

Weer thuiskomen in jezelf na verlies van je dierbare….Hoe doe je dat? Hoe kom je weer in je kracht? En hoe geef je je leven weer vorm?
Dit is waar de lezing over gaat. Welke obstakels kom je tegen in je pad van rouw? Onderwerpen die ik bespreek zijn onder andere fasen van rouw, omgaan met gevoelens, hulp vragen aan omgeving, hoe kan ik goed voor mezelf zorgen, hoe kan ik mijn rouw aanpakken? Rouwen doe je niet alleen met je hoofd, maar met je hele lichaam. Rouwmassages kunnen hierin ondersteunend werken. Ik zal ook wat vertellen over de rouwmassages die ik geef in mijn praktijk.

Na deze interactieve lezing ben je je meer bewust van waar je obstakels zitten en hoe je met je rouw om kan gaan. Door in gesprek te gaan word je je ook bewust van hoe andere lotgenoten met hun verdriet omgaan. Dit kunnen eyeopeners zijn en kan je steun geven.

Margaret Forrest (therapeutisch harpiste) verzorgt de intermezzo’s en het actieve gedeelte na de lezing. Ze laat d.m.v. haar harp gevoelens meer doorvoelen zodat je meer in je lichaam komt. Dit kan zeer ondersteunend zijn aan het rouwproces.

Er is bij MFA Het Spoor per dag een beperkt aantal bezoekers dat gratis kan parkeren. Je kan bij de barwerker informeren of er nog gratis plek is en je kenteken doorgeven. Het kan dus zijn dat je voor het parkeren moet betalen indien het maximaal aantal gratis plekken al vergeven is. We zien je graag op 11 mei in het Spoor!

Doelgroep: Voor iedereen die een dierbare is verloren.
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Nee, niet nodig

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
09:45 - 11:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

Anneke van Spaandonk
Margaret Forrest

Locatie

MFA Het Spoor
Schaepmanstraat 36
Tilburg, Noord-Brabant 5041 AR Nederland
+ Google Maps