Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lichtjesavond – Voor iedereen die iemand moet missen

2 november @ 17:00 - 19:00

Gratis

Lichtjesavond is een sfeervolle herinneravond. Het ritueel van de Lichtjesavond en ‘het feest van alle zielen’ op 2 november kan u dichter bij de herinneringen aan uw overleden partner, kind, familielid of vriend brengen. U staat stil bij degene die u verloren hebt en kijkt vooruit naar wat er nog komen gaat. Uw gevoelens kunt u ervaren in het samen zijn en toch ook alleen. U kunt aanwezig zijn met alles wat er is, de tegenstellingen en overgangen in het leven maken dat deze avond bijzonder zal zijn.

U kunt een kaarsje aansteken op een voor u dierbaar plekje. De paden langs de strooivelden worden verlicht met lichtjes en op diverse plaatsen in het Afscheidspark staan vuurkorven. Daarnaast is in de tuinen muziek te horen en biedt het crematorium u koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein aan.

De toegang is gratis, u hoeft zich niet aan te melden.
Locatie: Karel Boddenweg 5, Tilburg, ingang via de poort of via de Hoflaan. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

De Centrale Begraafplaats West die grenst aan het Afscheidspark, doet ook mee aan de Lichtjesavond. De begraafplaats is te bereiken via het Afscheidspark of rechtstreeks via de Hoflaan.

Doelgroep: Voor iedereen die een dierbare moet missen
Geschikt voor kinderen: Ja
Vooraf inschrijven: Niet nodig

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.crematoriumtilburg.nl/actueel/

Organisatoren

Crematorium Tilburg
De centrale begraafplaats West

Locatie

Andante Café (Afscheidspark Tilburg)
Karel Boddenweg 5
Tilburg, Noord-Brabant 5044EL Nederland
+ Google Maps