Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lotgenotenavond – Rouw om zelfdoding

13 juni @ 19:30 - 21:30

€2

Wie een dierbare verliest door zelfdoding heeft het vaak extra moeilijk met het verwerken van dit verlies. Meer nog dan bij andere oorzaken van de dood zoals bijvoorbeeld ziekte of een ongeval hebben nabestaanden van de overledene maar al te vaak te kampen met schuldgevoelens. Humanitas Steun bij verlies en rouw organiseert lotgenotenavonden voor mensen die te maken hebben gehad met het verlies van een dierbare door zelfdoding. Deze avonden worden deskundig begeleid door enkele geschoolde vrijwilligers onder wie een lotgenoot.

Op maandag 11 april a.s. van 19.30 – 21.30 uur vindt er weer een Lotgenotenavond plaats voor wie een dierbare heeft verloren door zelfdoding. Wie een dierbare hierdoor verliest heeft het vaak extra moeilijk met het verwerken van dit verlies. Meer nog dan bij andere oorzaken van de dood zoals bijvoorbeeld ziekte of een ongeval hebben nabestaanden van de overledene maar al te vaak te kampen met schuldgevoelens.

Humanitas Steun bij verlies en rouw organiseert lotgenotenavonden voor mensen die te maken hebben gehad met het verlies van een dierbare door zelfdoding. Deze avonden worden deskundig begeleid door enkele geschoolde vrijwilligers onder wie een lotgenoot.

Bij vragen kunt u bellen naar Rob Speksnijder op 06 – 53825830 of mailen naar: Steunbijverlies.Deventer@humanitas.nl.

Doelgroep: Voor iedereen die een dierbare moet missen ten gevolge van zelfdoding
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Nee, dat is niet nodig.

**prijs is inclusief koffie of thee **

Gegevens

Datum:
13 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€2
Evenement Categorie:
Site:
www.humanitas.nl/afdeling/deventer/activiteiten/humanitas-steun-bij-rouw/

Organisatoren

Humanitas Deventer
Rob Speksnijder

Locatie

Wijkcentrum De Driehoek
Rielerweg 110
Deventer, Overijssel 7416ZJ Nederland
+ Google Maps