Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lotgenotenwandeling – Wandelen na verlies

24 september @ 14:00 - 16:00

Gratis
De verwerking van een overlijden komt meestal pas als de uitvaart heeft plaatsgevonden. Dan is er pas ruimte voor het verdriet.
Deze rouwperiode is voor iedereen weer anders. Soms komt de echte rouw pas een tijd later en voor andere mensen komt deze wel direct na het overlijden. Ook de duur verschilt weer per persoon. Iedereen heeft hierin zijn eigen pad te bewandelen.
Om dit pad letterlijk met elkaar, met lotgenoten, te bewandelen organiseren wij de “De wandeling na verlies”. Deze wandeling is bedoeld voor mensen die met een overlijden te maken hebben gehad (kort of lang geleden). We willen lotgenoten met elkaar in contact brengen. Samen wandelen in de natuur geeft vaak een helende werking. Tijdens de wandeling kan jij jouw verhaal kwijt en voor vragen kan je terecht bij rouwtherapeute Sandra, die ook mee loopt met de wandeling. Graag nodig ik je uit om mee te lopen omdat contact met lotgenoten kan helpen en troost kan bieden. Na elke wandeling voelt het altijd weer goed dat ik aandacht heb mogen geven aan het verlies en de rouw. Want het mag er zijn en het kan zo mooi zijn om het samen te delen.

De wandeling is bedoeld voor mensen die met een overlijden te maken hebben gehad (kort of lang geleden). We willen lotgenoten met elkaar in contact brengen. Samen wandelen in de natuur geeft vaak een helende werking. Tijdens de wandeling kan jij jouw verhaal kwijt en voor vragen kan je terecht bij rouwtherapeute Sandra, die ook mee loopt met de wandeling.

Om 14.00 uur verzamelen we bij Boerderij Hoekelum in Ede. We starten de wandeling van zo’n 5 km rond 14.15 uur. Na afloop drinken we samen nog wat bij de Boerderij. Je vindt aan de weg de bewegwijzering naar de boerderij (niet de ingang van het kasteel nemen).

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat we weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Stuur een persoonlijk bericht via Facebook, een mail naar:

Doelgroep: Voor iedereen die iemand is verloren (kort of langer geleden)
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden:
Ja, dat kan door te mailen naar info@uitvaartzorgtroostrijk.nl of bel Sabine 06-43513601.
Deadline aanmelden: 23 september 2022

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.uitvaartzorgtroostrijk.nl/wandeling-na-verlies/

Organisatoren

Uitvaartzorg Troostrijk
Sabine

Locatie

Boerderij Hoekelum
Edeseweg 122
Bennekom, Gelderland 6721 KE Nederland
+ Google Maps