Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online bijeenkomst – VertROUWenscirkel

1 december @ 19:30 - 21:00

€10

Heb jij net als veel andere jong ouderverliezers een masker opgezet, een muurtje om je heen gebouwd of leef je op de handrem en zou je dat het liefst wel willen veranderen, maar weet je niet goed hoe? Of weet je wat je te doen staat, maar ben je bang voor wat er allemaal los gaat komen? En voel je je vaak alleen en onbegrepen, omdat niemand lijkt te snappen hoe jij je voelt?

De vertrouwenscirkel  is een (nu nog) online bijeenkomst voor volwassenen die voor hun 21e levensjaar hun ouder(s) zijn verloren. Gericht op (h)erkenning van het verlies, de bijkomende gevoelens en de invloed ervan op je leven. Een avond om even helemaal jezelf te zijn en op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan met mensen met een zelfde levensveranderende ervaring. Geen zwaarmoedige gesprekken, maar wel ruimte om alles er te laten zijn. Laten we verhalen en ervaringen delen en elkaar inspireren. Wees welkom!

Een bijeenkomst waarin jij kunt zijn wie je bent en kan bespreken en delen wat jij graag wil, met mensen die jou snappen”

Doelgroep: Volwassenen die op jonge leeftijd hun ouder(s) zijn verloren
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf inschrijven: Ja, dat kan hier
Deadline inschrijven: 30 november 2021

 

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,
www.ciskarensen.nl/wees-jezelf-vertrouwenscirkel/

Organisatoren

Ciska Rensen WEES jezelf
Ciska Rensen

Locatie

Online via Zoom