Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsavond – Als je je baby verliest

21 juni @ 19:00 - 21:30

inclusief koffie of thee35
Als je je baby verliest is een bijeenkomst voor ouders die tijdens de zwangerschap hun baby zijn verloren door een miskraam, vroeggeboorte, of door andere omstandigheden afscheid hebben moeten nemen van hun baby, maar ook voor ouders die kort na de geboorte hun baby zijn verloren.
De avond wordt georganiseerd door Sigrid de Winkel en Marjan ’t Lam. Sigrid en Marjan zijn beiden ervaringsdeskundigen en hebben een professionele achtergrond in het begeleiden en omgaan met rouw en verlies.
Vanuit hun eigen ervaring zullen zicht geven op waar je na je verlies tegenaan loopt.
Met jezelf, met al je verdriet en je emoties, hoe de omgeving op je reageert, sommige mensen zijn erg betrokken en anderen laten niks meer van zich horen. Hoe het verder gaat met je relatie, mannen gaan anders om met dit verlies als vrouwen. En of je opnieuw zwanger wilt worden en hoe ga je met een nieuwe zwangerschap om. Wanneer ga je weer terug naar de werkvloer en hoe doe je dit. Hoe ga je om met de eerste verlies en of geboorte dag? Dit zijn een aantal onderwerpen die de dames deze avond zullen behandelen.
Zijn jullie of ben jij tijdens of kort na de zwangerschap je baby verloren en heb je behoefte aan handvatten over hoe jullie na het verlies je leven weer op kunt pakken? Kom dan dinsdag 21 juni 2022 naar deze ontmoeting in s’-Hertogenbosch. De avond begint om 19:00 en duurt tot 21:30 uur.

Bij vragen, opmerkingen of behoefte aan overleg kun je contact met de dames door ze te mailen op alsjejebabyverliest@gmail.com. Ook aanmelden voor een bijeenkomst kan op dit mailadres.

Doelgroep: Een bijeenkomst voor ouders die tijdens of na de zwangerschap hun baby zijn verloren
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Ja, dat kan door te mailen naar alsjejebabyverliest@gmail.com
Deadline inschrijven: 19 juni 2022

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
inclusief koffie of thee35
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/alsjejebabyverliest

Organisatoren

Marjan ‘t Lam ‘je leven weer betekenis geven’ | Marjan ‘t Lam
Sigrid de Winkel

Locatie

Gezondheidscentrum Lage Leun
Kraanvogellaan 13
's Hertogenbosch, Noord-Brabant 5221 GA Nederland
+ Google Maps