Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rouwretraite – Lief kind (1-daags)

3 september @ 10:00 - 17:00

inclusief koffie of thee129

Je hebt een kindje verloren tijdens de zwangerschap. Of het nu kort of lang geleden is het verdriet verdwijnt nooit. De intensiteit verandert en het verdriet komt en gaat. Hoe meer je het verdriet de ruimte geeft hoe dichter je bij jezelf komt en hoe meer je echt in het leven kunt staan. Daarvoor moet je beginnen met voelen. Door drukte lukt dat niet altijd. Echter wie krachtiger wilt zijn en energie wilt opbouwen heeft rust nodig.

Neem een break om op te laden en schrijf je in voor deze 1-dag retraite speciaal voor ouders die tijdens de zwangerschap een kindje verloren hebben.

Wat levert het op?
Na deze dag heb je meer rust, meer ruimte in je hoofd en ben je beter in balans. Als je geen andere kinderen hebt dan is het fijn dat je – ondanks alles wat er is gebeurd – kunt genieten van het leven. Als je wel kinderen hebt dan is het fijn dat jij stabiel bent en dat je jouw verdriet niet (onbewust) aan hen doorgeeft. De spanning verlaat je lichaam. Omdat er meer ruimte is kun je beter jouw innerlijke stem horen.  Je ontdekt dat het verlies van een kindje je ook dichter bij jezelf brengt. Je komt meer in je kracht en hebt daarmee een positieve invloed op je omgeving. Door de ruimte ontstaat ook meer creativiteit. Je ziet hoe het verlies van jouw kindje je anders met problemen laat omgaan.  Je wordt wendbaarder en weerbaarder. Daarmee ben je een voorbeeld voor anderen.

Hoe werkt het?
Door middel van meditatie, lichaamswerk en body stress release komt je lichaam snel en effectief tot rust. Vervolgens wordt gewerkt met hypnotherapie, visualisatie en inzichten uit de neurowetenschappen je om de ruimte die ontstaat in te vullen met stabiliteit, met positiviteit en creativiteit.

Doelgroep: Voor ouders die een kindje zijn verloren
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Ja, dat kan hier
Deadline aanmelden: 02 september 2022

Gegevens

Datum:
3 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
inclusief koffie of thee129
Site:
https://www.thepositiveperspective.nl/aanbod-begeleiding/retraite-lief-kind

Organisator

The positive perspective | Joanne Geurts

Locatie

Ruma Yoga
Distelweg 74C
Amsterdam, Noord-Holland 1031 HH Nederland
+ Google Maps