Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rouwretraite – Verlies ervaren & verbonden voelen

25 juni @ 09:30 - 15:30

inclusief koffie, thee, taart en een biologische lunch125

De reden van gevoelens van rouw kan een diversiteit aan ervaringen zijn. Verlies van een dierbare, maar ook een levend verlies van bijvoorbeeld een vriendschap of een relatie. Afscheid moeten nemen van een baan, een huis, een haard. Tijdens deze dag reiken we je de hand in een veilige omgeving, waarin je in een kleine groep van maximaal zes deelnemers toch je eigen weg kunt bepalen. We werken natuurgericht en vinden persoonlijke aandacht net zo vanzelfsprekend als een warmhartig welkom!

Om een waardevol perspectief te creëren bieden we een bijzonder programma waarin Alina, Alie en Jetske je zullen begeleiden in jouw proces van de dag. Er is tijd & ruimte om te praten, te schrijven, te luisteren of om stil te zijn. Je kunt een plek zoeken in de prachtige tuin, bij de bossen of het water. Om te ordenen, te koesteren, te vergeten of, als je dat wil, vorm te geven aan dat wat is. Alina, Alie en Jetske zullen je begeleiden in jouw proces van de dag. Er zijn deze dag verschillende elementen, zoals een ademsessie en een vuurritueel die door gebruik van klank zullen worden ondersteund en versterkt. Tijdens deze programmaonderdelen zal er door middel van klank, voor de groep en individueel, ondersteuning en versterking worden geboden door Jetske van forSenses.

Er is koffie, thee & taart. Rond het middaguur wordt er een heerlijke biologische lunch geserveerd.  Vanaf 09.30 uur staan we klaar om je te verwelkomen, om 10:00 uur starten we het programma en rond de klok van 14.45 uur zwaaien we je uit. Wij wensen je een dag uit duizenden en zijn er graag getuige van!

Doelgroep: Voor mensen die verloren zijn geraakt door een vorm van verlies en op zoek zijn naar een handreiking om verder te kunnen.
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Ja, dat kan hier
Deadline aanmelding: 15 juni 2022

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
09:30 - 15:30
Kosten:
inclusief koffie, thee, taart en een biologische lunch125
Evenement Categorie:
Site:
https://www.al-licht.nu/activiteiten-1/informatie

Organisatoren

al-licht & forSenses
Alina de Roo
Alie van der Laan
Jetske de Jonge

Locatie

Spiritueel centrum Zena
Veenhuizen 7
Onstwedde, Groningen 9591TG Nederland
+ Google Maps