Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rouwretraite – Vooruit met je verdriet

31 januari @ 11:00 - 2 februari @ 16:00

nader te bepalen

Is er iemand van wie je veel houdt gestorven? Heb je de draad van het leven redelijk opgepakt, maar voelt het soms alsof je hoofd vol zit? Verlang je naar rust? Dan is deze rouwretraite iets voor jou.

Lichter naar huis door rouwretraites naar Vlieland
Rust, ruimte & rouw vormen een welkome combinatie na het overlijden van een geliefde, aldus Marleen Bruns, uitvaartbegeleider, spreker en organisator van de rouwretraites. Voor je het weet neem je geen tijd om te rouwen en maak je geen ruimte voor je verdriet. Rust en ruimte om te rouwen maken je krachtiger. Daarom organiseert Marleen met ‘Vooruit met verdriet’ rouwretraites naar Vlieland.

Handreikingen
Deze rouwretraites bieden je alles om te rouwen in rust en ruimte. Zowel fysiek als mentaal. ‘’Ik neem je mee naar het prachtige eiland Vlieland en geef je handreikingen hoe je je verdriet de ruimte geeft. Een heerlijk hotel, de maaltijden zijn geregeld, fietsen staan voor je klaar. We zijn met een kleine groep van maximaal acht personen. Er zijn gezamenlijke onderdelen, maar er is ook veel tijd om alleen op pad te gaan. Alles is goed. Je weet waar je voor komt en je gaat het aan. De stilte, de ruimte en de wind zorgen ervoor dat je niet om je gevoelens heen kunt. Je ervaart de kracht van de natuur en je eigen kracht.” aldus Marleen Bruns

Programma
Dag 1: Op dag 1 wordt je rond de middag verwacht in het hotel. Daar ontvang ik je en vertel je over de retraite. Die dag mag je meedoen aan een ontspannende yoga-les. Het diner eten we gezamenlijk.
Dag 2: Op dag 2  is er een heerlijke ontspanningsmassage voor je geboekt. Aan het begin van iedere dag, na het heerlijke ontbijt, komen we samen. Ik geef je handreikingen voor die dag. Ook sluiten we de dag samen af. Overdag heb je alle tijd om te wandelen, te fietsen, te lezen, om bij te komen.
Dag 3: Op dag 3 gaan we naar buiten voor een workshop en maken we een blijvende herinnering.

Wat heeft de rouwretraite je te bieden?
– 2x hotelovernachting
– 2x diner
– 3x lunch
– 2x ontbijtbuffet
– onbeperkt koffie / thee
– Je krijgt een fiets ter beschikking
– Yoga les
– Ontspanningsmassage
– Persoonlijke begeleiding
– Workshop
– Plattegrond van het eiland.

Doelgroep: Voor iedereen die een dierbare is verloren
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf inschrijven nodig: Ja en dat kan hier
Deadline inschrijven: tot een dag van tevoren mogelijk.

Gegevens

Begin:
31 januari @ 11:00
Einde:
2 februari @ 16:00
Kosten:
nader te bepalen
Evenement Categorie:
www.vooruitmetverdriet.nl ORGANISATOREN Vooruit met je verdriet

Organisatoren

Vooruit met je verdriet
Marleen Bruns

Locatie

Het Vlielandhotel
Dorpsstraat 11
Oost-Vlieland, Friesland 8899 AA Nederland
+ Google Maps