Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing – Zinvol voortleven na de dood van mijn kind; over rouw, verlies en zingeving

25 september @ 13:30 - 16:00

Gratis

Rouw is rauw en kost veel energie. Zijn er kaders voor rouw en hoe werkt het precies? Wat moet je eigenlijk voelen in die rouwperiode, of voel je helemaal niks? Kun je als partners eigenlijk wel rouwen samen?

De Oosterhoutse Elsbeth Kuysters is naast ervaringsdeskundige ook psycholoog en neemt je deze middag mee in diverse aspecten van rouw. Een heldere uiteenzetting, soms met een vleugje humor. Ook belicht ze de relatie tussen rouw en burn-out.

Als moeder verloor Elsbeth haar enig kind aan zelfdoding, hetgeen haar inspireerde tot het schrijven van het troostende en liefdevolle boek Moederhart vol rouw en liefde.
Na de pauze geeft Elsbeth je een kort inkijkje in de kernboodschappen van haar boek. Zo ervaart ze dat de liefde en verbinding blijven bestaan. Daar verandert de dood niks aan. Het boek geeft herkenning voor iedereen die iemand verloren heeft. Rouw is universeel en dat is precies waarom Elsbeth dit boek heeft geschreven: om anderen tot steun te zijn en te inspireren.

Naast het werk in haar eigen coachingspraktijk AMON in Oosterhout, schrijft Elsbeth diverse blogs en artikelen, o.a. voor Nel Magazine, een tijdschrift voor ouders van een overleden kind. Tevens is ze als freelance trainer verbonden aan 113 Zelfmoordpreventie. Daarnaast is ze mede-oprichter van Stichting Saarisnietgek.

Doelgroep: Voor iedereen die een kind moet missen
Geschikt voor kinderen: Nee
Vooraf aanmelden: Dit kan door te mailen naar info@crematoriumtilburg.nl of te bellen naar 013 468 62 04.
Deadline aanmelding: 23 september 2022

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://stervenenrouw.nl/agenda/lezing-zinvol-voortleven-na-de-dood-van-mijn-kind-over-rouw-verlies-en-zingeving/

Organisator

Crematorium Tilburg

Locatie

Andante Café (Afscheidspark Tilburg)
Karel Boddenweg 5
Tilburg, Noord-Brabant 5044EL Nederland
+ Google Maps