Titel rouwboek: Carpe Diem…Juist nu!
Schrijver: Yvette den Hartog

Veel jongeren verliezen veel te vroeg een ouder. “Carpe Diem…Juist nu!” is bedoeld voor jongeren die een ouder hebben verloren of een ouder hebben die momenteel ongeneselijk ziek is en die dit boek ter voorbereiding willen gebruiken. Carpe Diem…Juist nu! biedt informatie voor de jongeren die zich in deze situatie bevinden maar ook voor hun omgeving.

Je ontwikkelt je in je tienerjaren als mens zijnde. Jongeren beginnen zich in deze tijd te ontwikkelen en ontplooien en zoeken naar de weg die zij in hun leven willen gaan bewandelen. Juist daarom is het van belang dat jongeren die in deze levensfase een ouder verliezen ondersteuning kunnen vinden waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

Het boekje geeft jongeren verlichting door hen (h)erkenning te geven. Maar het laat ook ervaringsverhalen, tips en informatie zien. Hoe verloopt een uitvaart? Welke veranderingen zullen er toetreden? Hoe wensen jongeren benaderd te worden? Wat kan de school voor hen betekenen? Yvette geef tips vanuit haar eigen ervaring maar ook uit die vanuit alle jongeren die hebben meegewerkt aan haar onderzoek.

Bestel het boek snel en eenvoudig via webshop