Cardle theelichthouder & kaart – Vlieger

3,754,10

De Cardle, ​​​​​een woordcombinatie van Card en Candle. Het is een kaart en een theelichthouder in één. Te gebruiken als kaart met een hartverwarmende boodschap.

Gratis verzending vanaf €65,- (NL) / €70,- (BE)

Onze missie is om nabestaanden te steunen na hun verlies

Met uw aankoop helpt u een ander!

Beschrijving

De Cardle, ​​​​​een woordcombinatie van Card en Candle. Het is een kaart en een theelichthouder in één. Te gebruiken als kaart met een hartverwarmende boodschap. De ontvanger kan de kaart vouwen tot een soort koker om een theelichtje of waxinelichtje in te plaatsen. Hoewel de kaart met een envelop wordt geleverd, hoeft u deze natuurlijk niet te versturen. Houd de kaart lekker voor uzelf en zet de Cardle naast de foto van een overledene, op het nachtjasje van uw kind als gedenkplekje of op een andere plek naar keuze.

We horen u denken: ‘Als u een kaars wilt aansteken in een papieren kandelaar, dan vraag je om ongelukken!’ Gelukkig niet, want de Cardle is gemaakt van brandvertragend papier met behulp van zouten. Dit papier is uiteraard volledig recyclebaar en bedrukt met bio inkt. Vindt u het toch eng? Dan kunt u  natuurlijk ook gebruik maken van een led waxinelichtje. Het effect van de lichtval blijft hetzelfde. Het formaat van de Cardle kaart is 15 x 15 cm.

 

Chat openen
1
Yvette | Condole
Hallo ik ben Yvette,
Wat kan ik voor u betekenen?