Carpe Diem…Juist nu! (voor jongeren)

14,99

Het boek “Carpe Diem…Juist Nu!” ondersteund jongeren tussen de 12-24 jaar, in de fase na het overlijden van een ouder en in voorbereiding op het verlies. Het boek biedt jongeren die een ouder verliezen, (h)erkenning, informatie en tips.

23 op voorraad (kan nabesteld worden)

Gratis verzending vanaf €65,- (NL) / €70,- (BE)

Onze missie is om nabestaanden te steunen na hun verlies

Met uw aankoop helpt u een ander!

Beschrijving

Veel jongeren verliezen veel te vroeg een ouder. “Carpe Diem…Juist nu!” is bedoeld om jongeren die een ouder hebben verloren of een ouder hebben die ongeneselijk ziek is te ondersteunen. Het boek biedt jongeren (h)erkenning, informatie en ervaringsverhalen. Maar is ook gericht op de omgeving van de jongeren om hen inzicht te geven in het rouwproces van jongeren die een ouder zijn verloren.

Je ontwikkelt je in je tienerjaren als mens zijnde. Je bent zoekende naar de weg die je in het leven wilt gaan bewandelen. Juist daarom is het van belang dat de jongeren die in deze levensfase een ouder verliezen, op de juiste wijze worden ondersteund. Met dit boek kunnen jongeren die een ouder verliezen, ondersteuning vinden waar ze op dat moment behoefte aan hebben.

  • Voor jongeren die te maken krijgen met het verlies van een ouder.
  • Voor de omgeving van deze jongeren, om inzicht te krijgen in hun rouwproces.
  • Geeft antwoorden op vragen na de dood; hoe verloopt een uitvaart? Hoe wensen jongeren benaderd te worden? Wat komt er allemaal op je af?
  • Toegankelijk en herkenbaar, vol tips, steun en ervaringen van andere jongeren.
Chat openen
1
Yvette | Condole
Hallo ik ben Yvette,
Wat kan ik voor u betekenen?