Troostpakket – Voor mannen in rouw

17,95

3 op voorraad

Gratis verzending vanaf €65,- (NL) / €70,- (BE)

Onze missie is om nabestaanden te steunen na hun verlies

Met uw aankoop helpt u een ander!

Beschrijving

Het is goed om te herkennen en erkennen dat we allemaal op ons eigen manier rouwen en er ook tussen mannen en vrouwen een verschil zit. Wanneer mannen er na het verlies niet uit kunnen komen, is het niet hun eerste beweging om hulp te vragen. Ze willen sterk zijn en hebben de houding ‘dat lossen we zelf wel op’. Onmacht voelen is zwaar voor ze.

Mannen denken meer analytisch en zijn meer gericht op het oplossen van problemen. Als vrouwen hun verdriet uiten hebben de mannen de neiging om met praktische oplossingen te komen en geven suggesties om de pijn te verminderen. Maar dat wil niet zeggen dat ze het niet willen uiten of delen. Maar het gewoon moeilijk vinden om erover te beginnen. Met dit troostpakket helpt u een man in rouw door hem wat warmte te geven met de sokken om sterker in zijn schoenen te staan en de vragen met koffie helpen om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Het troostdoosje is gevuld met de volgende producten:

  • Leuke troostsokken met biertje om te proosten op de mooie momenten.
  • Koffie.
  • Een gespreksstarter over rouw en verlies.

Kortom een mooi compleet pakket om mannen in rouw subtiel te laten weten, je staat er niet alleen voor. Ik ben er voor je.