Wat biedt Condole je families in rouw?

 

Waarom zou ik Condole bij mijn uitvaarten gebruiken?

Als uitvaartprofessional weet je dat het gemis van een overledene niet stopt als het ‘normale leven’ weer op gang komt. Juist dan is het voor de nabestaanden fijn om liefde en aandacht te krijgen.

In die tijd ben je alleen niet meer dagelijks betrokken bij de familie. Door Condole aan te bieden, draagt je toch bij aan de verbinding tussen je familie en dierbare naasten.

Bied nu ook nazorg-ondersteuning

Je kunt Condole gebruiken als digitaal condoleanceregister, nazorg-ondersteuning en als informatiepunt voor jezelf en je families. Via de app ontvangt je familie (condoleance)berichten, foto’s en hulp van naasten. De app zorgt daarmee voor verbinding en aandacht.

Zo kan men elkaar praktische hulp bieden in de eerste weken na het overlijden en op bijzondere dagen als een verjaardag of sterfdag krijgt de vriendenkring een melding. Zo hoeft geen ‘speciale’ dag ongemerkt voorbij te gaan en niemand zich alleen te voelen.

Je hoeft alleen maar een gedenkomgeving in Condole aan te maken. Wij regelen de rest.

Zorg voor verbinding

Condole is ontwikkeld vanuit de behoefte om de herinneringen aan hen die we moeten missen, levend te houden en bij te dragen in de ondersteuning aan iedereen die iemand moet missen. Zo hoeft niemand zich eenzaam te voelen.

De meerwaarde van de app zit in de eigentijdse vorm van contact en steun die gebruikers onderling ervaren. Zelfs mensen zonder telefoon ervaren verbinding via Condole.

Laten we samen zorgen dat er geen herinnering verloren gaat. Dat kinderen door spontaan gedeelde filmpjes in de app hun vaders leren kennen, moeders foto’s van hun veel te vroeg overleden tienerdochter uit haar vriendinnenkring krijgen en families verbinding voelen op momenten dat zij daar behoefte aan hebben.

Ik ben er voor jou en voor jouw families en ga graag met je samenwerken.

Warme groet,

Ook gebruik maken van de Condole uitvaart- en nazorg ondersteuning?