Niet gebruiken

Deze module niet gebruiken

Wat is Condole?

Condole is een digitaal condoleanceboek en rouwverwerkingsapp in één. Het brengt herinneringen, emoties en verhalen van uw overleden dierbare samen en de app is erop gericht om u te ondersteunen gedurende uw rouwverwerking.

Waarom Condole?

Condole brengt herinneringen, emoties en verhalen samen. Het verbindt mensen die te maken krijgen met verlies. En zorgt voor troost, (h) erkenning en aandacht.

Wat kost Condole?

Zoals de meeste apps, is Condole gratis te downloaden. Wie een persoonlijke code heeft gekregen tot een privé-omgeving, kan gratis berichten, foto’s en filmpjes plaatsen.  Ook kan men de familie ondersteunen op de voor hen moeilijk dagen. Condoleren en het ondersteunen van nabestaanden via Condole is dus gratis.

Wilt u graag een privé-omgeving in de vorm van een gedenkpagina voor uw verloren dierbare openen dan kost dit €79,- voor én het digitale condoleanceboek en een jaarrond ondersteuning voor het gehele gezin.  

 

Voor wie is de Condole app geschikt?

Condole is er voor iedereen die een dierbare moet missen, maar ook voor de omgeving (familie, buren, klasgenoten) van de nabestaanden.

Is Condole veilig?

De Condole app houdt zich aan de AVG-wetgeving. Alle gegevens zijn beschermd en veilig opgeslagen. Kijkt u gerust naar ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Is mijn Condole profiel openbaar?

Nee, uw account is privé en dus niet inzichtelijk voor andere mensen.

Hoe lang blijft mijn gedenkpagina actief?

De gedenkpagina zal in eerste instantie 12 maanden actief zijn. 11 maanden na registratie zult u een bericht krijgen met de vraag of u de gedenkpagina wenst te verlengen met een jaar.

Wie kan mijn berichten zien?

Enkel de nabestaanden van de overledene kunnen uw (condoleance)berichten zien en beantwoorden. Uw berichten zijn dus niet openbaar.

Kan ik mijn berichten ook weer verwijderen?

Ja, indien u uw bericht wilt herzien en verwijderen is dat makkelijk mogelijk. Er is echter wel een kans dat de nabestaanden het bericht tussentijds al hebben gelezen.

Werkt Condole op alle telefoons en tablets?

De app werkt op telefoons en tablets die werken op het besturingssysteem IOS 10.3 en hoger of op Android systemen met het besturingssysteem van 4.1 en hoger.

Welk probleem lost de app op?

Het is een laagdrempelige manier van condoleren en ondersteunen van nabestaanden. Condole maakt condoleren persoonlijk, tastbaar en eenvoudig. Ook wanneer u ziek, op vakantie of zakenreis bent. Of in uitzonderlijke situaties, zoals nu met de Coronacrisis.

Uw vraag niet gevonden?

Staat uw vraag er niet bij. Stel deze via ons contactformulier