Niet gebruiken

Deze module niet gebruiken

Wat is Condole?

Condole is een veelzijdige rouw-app die nabestaanden helpt bij het verwerken van verlies. Het biedt functies zoals het delen van herinneringen, vinden van professionele hulp, chatten met lotgenoten en ontvangen van steunberichten, allemaal in één veilige digitale omgeving.

Waarom Condole?

Condole brengt herinneringen, emoties en verhalen samen. Het verbindt mensen die te maken krijgen met verlies. En zorgt voor troost, (h) erkenning en aandacht.

Wat kost Condole?

Zoals de meeste apps, is Condole een gratis app.

Als je een persoonlijke code hebt gekregen voor een privéomgeving, kun je een familie in rouw bijstaan in de uitvaartweek en op de dagen die voor hen moeilijk zijn. Ook kun je dan alle tips en informatie rondom rouw bekijken, beluisteren of zien.

Wil je graag een privé-gedenkomgeving openen voor een dierbare? Dan kan dat voor een eenmalige betaling van €79,-. Dit geeft je toegang tot het maken van een privé condoleanceregister met een jaar lang ondersteuning voor jou en je gezin.

Voor wie is de Condole app geschikt?

Condole is er voor iedereen die een dierbare moet missen, maar ook voor de omgeving (familie, buren, klasgenoten) van de nabestaanden.

Is Condole veilig?

De Condole app houdt zich aan de AVG-wetgeving. Alle gegevens zijn beschermd en veilig opgeslagen. Kijk gerust eens naar ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Is mijn Condole profiel openbaar?

Nee, je profiel is niet openbaar. Al je berichten zijn enkel en alleen door de nabestaanden waarmee jij je berichten deelt, te lezen. Ook je profielfoto is enkel en alleen door hen in te zien.

Hoe lang blijft mijn gedenkpagina actief?

De gedenkpagina zal in eerste instantie 12 maanden actief zijn. 11 maanden na registratie krijg je een mail met de vraag of je de gedenkpagina actief wilt houden of dat je hem op wilt heffen. 

Wie kan mijn berichten zien?

Enkel de nabestaanden van de overledene kunnen jouw (condoleance)berichten inzien en beantwoorden. Je berichten en profiel zijn dus niet openbaar.

Kan ik mijn berichten ook weer verwijderen?

Ja, je kunt berichten verwijderen. Dit doe je eenvoudig door het condoleanceboek te openen, je bericht te selecteren en te kiezen voor VERWIJDEREN.

Let wel! Er is altijd een kans dat de nabestaanden het bericht tussentijds al heeft gelezen. Maar ze kunnen het niet opnieuw of teruglezen.

Werkt Condole op alle telefoons en tablets?

De app werkt op telefoons en tablets die werken op het besturingssysteem IOS 10.3 en hoger of op Android systemen met het besturingssysteem van 4.1 en hoger.

Welk probleem lost de app op?

Het is een laagdrempelige manier van condoleren en ondersteunen van nabestaanden. Condole maakt condoleren persoonlijk, tastbaar en eenvoudig. Ook wanneer je ziek, op vakantie of op zakenreis bent kun je via Condole je steun en medeleven betuigen. 

Je vraag niet gevonden?

Staat uw vraag er niet bij. Stel deze via ons contactformulier