Titel Podcast: Grafzaken. De Podcast.
Presentatie: Veer en Maddie

**Let op, deze podcast is luchtig en met een knipoog opgenomen. Erg geschikt  jongeren of voor als behoefte heeft aan een kleine glimlach op het gezicht, minder geschikt als u vooral erkenning en antwoorden zoekt.**

IEDEREEN GAAT DOOD. Er is maar één ding zeker in het leven en dat is dat we op een dag doodgaan. Daarin zijn we allemaal gelijk aan elkaar. Gek hè? Zelfs Trump, Arie Boomsma, Barbie en Jan de Hoop gaan ooit een keer dood.

In GRAFZAKEN bespreken wij, Veer en Maddie aka je -nu al- favoriete grafmeiden alles rondom de dood maar dus ook het leven nu. Want stel je gaat morgen hemelen, welk cijfer geef jij je leven dan? En heb je alles wel gezegd tegen de mensen die je liefhebt? (of haat natuurlijk..) Geniet jij van de kleine dingen? En sta je wel eens stil bij alle mensen die je om je heen hebt verzameld? Of sta je altijd in standje doorgaan, want druk zijn is oh zo gaaf?

Iedere aflevering laten we ons lichtje schijnen op een dodelijk thema. Steeds met een eigenzinnige gast (die ook ooit dood gaat) en de nu al legendarische out of the kist rubriek waarin we alle ins en outs van de grafwereld ontdekken en bespreken. Uiteraard gaan we ook in gesprek met heuse graf-experts. Nu al exciting.

Let’s talk about death baby!

Of je nou al veel ervaring hebt met dit onderwerp, of er letterlijk DOODSbang voor bent: erover praten mag en kan altijd! Wij willen iedereen uitnodigen om met een brutale en open blik naar deze fascinerende wereld te kijken. Een wereld die we het liefste niet onder ogen komen. Terwijl, als je de spannende dingen durft aan te kijken is het misschien zo erg nog niet!

Luister de podcast “Grafzaken. De Podcast” hier: Ik wil luisteren