We zijn er voor je!

In deze intense periode van verlies en verdriet willen we er voor je zijn. Niet alleen nu, tijdens het regelen van een waardig afscheid, maar ook in de periode na de uitvaart. Daarom werken we met Condole als verlengstuk van onze nazorgondersteuning. 

Direct na overlijden…

Gebruiken we het digitale Condoleanceboek van Condole om ervoor te zorgen dat je alle waardevolle foto’s, video’s en herinneringen op één vaste en veilige plek kunt ontvangen.

Deel de rouwkaart met wie je wilt

We hebben de toegangscode voor de gedenkplek al op de rouwkaart vermeld. Maar je kunt via Condole ook zelf mensen uitnodigen om herinneringen met je te delen. Hoe?

1. Open het Condoleanceboek
2. 
Klik op “Code doorsturen” rechtsboven
3. Selecteer de mensen uit je adresboek en deel de rouwkaart en gedenkplek via sms, WhatsApp of e-mail.

Om te kunnen condoleren
Kies je voor “om te kunnen condoleren” dan nodig je naasten uit om hun herinneringen met je te delen en stel je mensen op de hoogte van het overlijden.

Om Condoleances in te zien
Kies je voor “Om condoleances in te zien” dan kun je gezinsleden uitnodigen om ook alle ontvangen berichten en aangeboden hulp in zien.

En in maanden daarop volgend

Is Condole geschikt als betrouwbaar troost en informatiepunt. Voor jezelf een een naaste in rouw. Gebruik Condole om artikelen te lezen, tot rust te komen, herkenning te ervaren of in contact te komen met een lotgenoot of professional.

We begrijpen dat geen enkele app de leegte kan vervangen die nu gevoeld wordt. Toch hopen we dat we samen met Condole een warme en ondersteunende plek kunnen bieden tijdens deze moeilijke tijd en ook in de toekomst.
Weet dat je er niet alleen voor staat. Bij elke stap, nu en later, zijn we er om je te begeleiden en te ondersteunen.
Tamara en Anneke