Niet gebruiken

Deze module niet gebruiken

Wat is Condole?

Condole is een digitaal condoleanceboek en rouwverwerkingsapp in één. Het brengt herinneringen, emoties en verhalen van overleden dierbare samen en de app is erop gericht om nabestaanden te ondersteunen gedurende hun rouwverwerking.

Waarom zou ik als uitvaartondernemer voor Condole kiezen?

Condole speelt volledig in op de huidige tijd en is een mooie aanvulling op je dienstverlening. Het is de nieuwste vorm van gedenken. Het is digitaal, makkelijk en persoonlijk in haar gebruik. Het brengt herinneringen, emoties en verhalen samen. Het verbindt mensen die te maken krijgen met verlies en biedt ze troost op de momenten dat ze die zo nodig hebben.

Wat kost Condole mij als uitvaartondernemer?

Condole is gratis. U schrijft zich snel en makkelijk in via www.condole.nl/ondernemer.  Een gedenkpagina aanmaken voor uw overledenen kost u € 39,- excl. btw per gedenkpagina.  

Wat is de adviesverkoopprijs van een gedenkpagina?

Condole kost de consument €79,- . Jij kunt een gedenkpagina gereed maken voor slechts €59,- Dit betekend dat je je familie een korting van €11,81 aan kunt bieden. Of er een klein beetje aan kunt verdienen.

Is Condole veilig?

Ja, de Condole app houdt zich aan de AVG-wetgeving. Alle gegevens zijn beschermd en veilig opgeslagen. Kijk ook gerust eens naar ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Is een Condole gedenkpagina openbaar?

Nee,  elk account is enkel inzichtelijk met een daarvoor gegenereerde code. Elke gedenkpagina is dus privé en niet inzichtelijk voor mensen die de code niet hebben.

Hoe lang blijft een gedenkpagina actief?

De gedenkpagina zal in eerste instantie 12 maanden actief zijn. 11 maanden na registratie zal de rechthebbende van de pagina een bericht ontvnagen met de vraag of hij/zij de gedenkpagina wenst te verlengen met een jaar.

Hoe meld ik mijn uitvaartonderneming aan voor Condole?

Registreer je uitvaartonderneming via www.condole.nl/ondernemer

Hoe maak ik een gedenkpagina aan?

1. Log in in je ondernemersportaal via www.condole.nl/ondernemer
2. Klik op MAAK UW GEDENKPAGINA AAN
3. Voer alle velden in, controleer de gegevens en sla de gedenkpagina op
4. Klik nu (of later) op de knop PAGINA PUBLICEREN je pagina is nu gereed voor gebruik
5. Klik op DEEL INLOGGEGEVENS met rechthebbende om de rechten over te dragen aan de rechthebbende
6. Je ziet ook een CODE GENODIGDE in beeld. Deel deze code enkel met de genodigde van de nabestaanden. Dit kan bijvoorbeeld door het op de rouwkaart op te nemen, door het via de mail en/of bijvoorbeeld whatsapp te delen.

Werkt Condole op alle telefoons en tablets?

De app werkt op telefoons en tablets die werken op het besturingssysteem IOS 10.3 en hoger of op Android systemen met het besturingssysteem van 4.1 en hoger.

Welk probleem lost de app op?

Het is een laagdrempelige manier van condoleren en ondersteunen van nabestaanden. Condole maakt condoleren persoonlijk, tastbaar en eenvoudig. Ook wanneer men ziek, op vakantie of zakenreis is. Of in uitzonderlijke situaties, zoals onalngs met de Coronacrisis.

Je vraag niet gevonden?

Staat je vraag er niet bij. Stel deze dan via ons contactformulier