Urnen voor aan de wand

Onopvallend, mooi en sereen. Dat is wat wand-urnen zijn. Urnen die er niet direct uitzien als een urn. Urnen die opgaan in ieder interieur en wandobjecten waarvan niemand door zal hebben dat de as van je overleden dierbare erin bewaard wordt.

Keramische urnen voor aan de wand

Atelier Robuste

Wandurnen van keramiek

Deze keramische wandurnen laten toe om te rouwen in alle sereniteit, in je vertrouwde omgeving, met een subtiel wandobject aan de muur. Ze maken onopvallend deel uit van je interieur, zichtbaar voor iedereen en toch voor jou alleen. 

Subtiel en zichtbaar voor iedereen en toch voor jou alleen…

Cor Unum

Onbewerkte porseleinen urn-vazen

Een urn, vaas en wandobject inéén.  Dat is was deze mooie porseleinen wandurn met vaasfunctie is. Subtiel en toch heel levendig aanwezig.

Muurbloemen

Muurbloemen – wand urnen

Anne-Jet maakt prachtige muurbloemen met een as-kamer. Fraai voor aan je muur en met een dubbele functie. Ze maakt ze in de uitstraling van een (wilde) Dahlia of hortensia en in verschillende maten. 

Studio Onbekommerd

Keramische – wand urnen

Ellen maakt vol passie en liefde voor mens, natuur en materiaal, unieke wandobject met ruimte voor as, bloemen of zelfs een kaars. Allen voorzien van een bedrukking van Nederlandse bermplantjes. 

Houten wandurnen

Zo natuurlijk en warm als hout is, is het van toegevoegde waarde op urnen die van hout zijn gemaakt. En tegenwoordig kun je ook wandurnen van houte laten maken. Prachtige elementen met een warme uitstraling voor aan iedere wand.

Nauwau

Houten wand-urnen

Een ode aan het leven, een symbolisch teken aan de wand ter ere van je mama of papa, soulmate, liefste kind of je huisdier. Ontworpen door Nauwau en bedoelt als een wandobject waarin de as van een overledene veilig is geborgen. Je kunt het zien als een natuurlijk schilderij dat je ophangt aan de muur en dat past in een interieur zonder tè aan- of afwezig te zijn: zuiver en eerlijk zoals de natuur, kwetsbaar elegant en (on)opmerkelijk zoals het leven.

As – kunstwerken

Een kunstobject of portret voor aan de wand maar dan met de verwerking van de as van een overleden persoon of geliefd dier. Het kan en is prachtig, persoonlijk en uniek.

Bella Memento

Een as-portret

Marieke maakt de meeste prachtige portretten van je overleden dierbaren en dieren. Ze maakt de portretten extra bijzonder door de toevoeging van de as van persoon die je mist wat het as-portret extra bijzonder en persoonlijk maakt. Een as-portret is een blijvende herinnering voor altijd zowel in beeld als, in urn-vorm. 

Lees hier meer over Bella Memento