Wat kan ik met de Condole app?

We hebben allemaal behoefte aan verbinding. Zeker na het verlies van een dierbare. Naar elkaar luisteren, er voor elkaar zijn en herinneringen delen, rondom het afscheid, maar zeker ook na de uitvaartweek.

Condole is een app die zorgt voor troost, aandacht en verbinding na een overlijden. Direct na het overlijden, maar juist ook in de tijd daarna; op bijzondere dagen als een verjaardag en op ‘gewone dagen’ als iemand uit de vriendenkring spontaan laat weten dat hij aan hen denkt.

Condole profiel

Gebruikersprofiel

Door het toevoegen van uw profielfoto is het voor de nabestaanden in één opslag duidelijk van wie de steunbetuiging of aangeboden hulp afkomstig is. U hoeft niet bang te zijn dat uw foto en gegevens openbaar zijn. Het is uitsluitend zichtbaar voor u en de naasten van de overledene.

Condole app op telefoon weergegeven
Condole Condoleanceboek

Condoleance – gedenkomgeving

Het boekje is de digitale gedenkomgeving en troostplaats waar alle herinneringen aan de overledene worden gedeeld en bewaard. Maar het is ook de plek waar troost vanuit de directe omgeving kan worden aangeboden. 

Met één druk op de knop geeft u aan ervoor open te staan om eens voor de nabestaande te willen koken bijvoorbeeld.  Zo draagt u bij aan het rouwproces van de familie. Gewoonweg door er voor elkaar te zijn

Condole profiel

Meldingen

Condole werkt met meldingen. Meldingen rond voor nabestaande belangrijke dagen als een eerste verjaardag, eerste sterfdag en andere speciale dagen. Op deze manier zal er geen belangrijke dag voorbij gaan zonder dat erbij stil te staan.

Condole app op telefoon weergegeven
Condole app op telefoon weergegeven
Condole profiel

Ondersteuning

De Condole app zorgt voor verbinding bij verlies. Direct na overlijden maar juist ook in de periode dat de aandacht wat meer wegvalt.

Op die momenten kunt u Condole gebruiken om;

– artikelen te lezen over rouw en verlies;
een podcast te luisteren;
– een documentaire te kijken;
– herkenning te vinden in de troostgedichten
– muziek te luisteren;
– herinneringsproducten op maat te laten maken;
– opzoek te gaan naar een rouwspecialist in de buurt

of gewoonweg door in contact te komen met lotgenoten en steun te krijgen ui de directe kring van familie en vrienden.

Professionele ondersteuning 

Troost mag ook uit de professionele hoek komen en dus toont de app stichtingen en rouwspecialisten. Wie daar behoefte aan heeft, kan via de app op een laagdrempelige manier met hen in contact te komen. Voer uw postcode in en vind een gecertificeerde rouwbegeleider in uw regio.

Voor wie deze stap net iets te groot is, maar toch behoefte heeft aan steun van buitenaf kan terecht in onze agenda voor een lotgenotenbijeenkomst in uw regio.

Condole app op telefoon weergegeven
Condole Condoleanceboek
Condole profiel

Informatiepunt

Wij zijn er voor u bij vragen.  Het informatiepunt is er daarom op gericht om u inhoudelijk meer informatie te geven en is tevens de plek waarin u uw vragen rechtstreeks vanuit de app aan ons kunt stellen.

Condole profiel

Troostgeschenken

Met Condole Troost bieden wij nabestaanden troost en aandacht op moeilijke dagen, een glimlach op de betere dagen en ondersteuning bij het verwerken van het verlies.   

Iedereen vind het fijn om zo nu en dan aandacht te krijgen, maar een kaart op de verjaardag van je overleden man geeft troost, een boek over rouwverwerking geeft ondersteuning en een koesterhouder met een mooie foto van een overleden dochter of kleinzoon is pure liefde. 

Benieuwd naar onze troostgeschenken? Of wilt u als uitvaartondernemer gebruik maken van onze troostgeschenken cadeaubonnen? Kijk dan hier.

 

Condole app op telefoon weergegeven

Maak uw herinneringen tastbaar!

Wij begrijpen het dat u de herinneringen aan uw dierbare ook in een tastbare vorm wenst te behouden.  Daarom bieden wij u de mogelijkheid om alle lieve en mooie berichten die u gedurende het eerste jaar na overlijden ontvangt, in een mooi Koesterboek te bundelen.